Back in England

Flygresan gick snabbt och smärtfritt, vi fick tag i våra resväskor så fort bagagebandet började rulla, och efter det tog vi första bästa taxi hem till Kensington. Vi var jättehungriga efter resan, men bestämde oss ändå för att gå till Tesco och handla innan vi gjorde något annat. Så, vi gick alltså och köpte mat så vi klarar oss ett tag, sedan gick vi och laddade gaskortet och elnyckeln med £20 var av våra egna pengar eftersom hyresvärden inte verkar särskilt intresserad av att förse oss med pengar nog att hålla huset varmt, trots att det ska ingå i hyran. Nästa stop var puben, men vi kom dit 20 minuter innan det mycket prisvärda fish and chips-erbjudandet började gälla (fish and chips + bröd och smör + te eller kaffe = £3.20) så vi tittade in på Lidl så länge. Lidl är ju... som det är, haha, men vi köpte med oss en burk rispudding som vi hoppas ska fungera som risgrynsgröt, samt en glödlampa. Jag säger bara det, att när killen i kassan på Lidl kollar på en som om man vore tragisk, då är det illa!

Efter maten gick vi hem och däckade i sängen, och när jag väl vaknade igen var det för sent att ringa hem och prata lite, så jag gick ut i vardagsrummet och pratade med den nya tjejen i huset istället. Hon heter Annaël, är 20 år, och kommer från Frankrike. Och visst, ett första intryck säger långt ifrån allt, men hon verkar som tur är jättetrevlig :)

Nu är det läggdags, godnatt!

Kommentarer
Postat av: Mulvishead

Det är lite kul att resan från Skavsta tog ungefär lika lång tid för oss båda; att vi var hemma ungefär samtidigt - ni i Liverpool och vi i V-ryd!

2010-01-12 @ 18:58:40
Postat av: Saadet

Najs blogg du har!!!!! Ska vi följa varandra på bloglovin? det skulle vara riktigt roligt=) ha det bäst=) Puss

2010-01-13 @ 14:58:44
URL: http://saadet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0