Hahaha... wait, I don't get it...?

Idag har varit en väldigt slapp dag. Steg upp gjorde jag alldeles för sent, sedan kollade jag ett par grejer på datorn för att lugna mina nerver, tvingade upp John ur sängen, gjorde mig i ordning, och strax efter det gick vi till puben för att äta middag. Deras fish and chips är onaturligt gott, och jag glufsar i mig onaturligt fort. John skrattade åt mig, fast det gör han för det mesta så det var svårt att avgöra om det berodde på glufsandet eller inte...

 

Lidl ligger nära puben, så efter vi ätit gick vi dit och köpte sådant som behövdes. Och visst, Tesco är betydligt fräschare än Lidl, men lite variation är aldrig fel. Dessutom hittade jag en stor påse innehållande massa små påsar och andra typer av förpackningar fyllda med godis, som jag inte kunde motstå. Jag älskar godishamburgarna - de är nostalgi i godisform! Godiskorvarna-med-bröd är jag mindre positivt inställd till, trots att de smakar precis lika bra; färgen på själva korven känns bara inte rätt. Godis borde inte ha den färgen.

 

 

Kaffekopparna jag köpte igår. I love them ♥

 

Ett par nya förvaringsmöjligheter :)


Alla tentor avklarade!

Nu har jag inga fler prov att oroa mig över förrän framåt sommaren, och det känns hur skönt som helst! Efter sista provet idag gick jag, Natalie och Ryan till Starbucks där min John mötte oss. Det blev en kort men trevlig fika i firarsyfte, i alla fall för mig och Natalie. Ryan har fortfarande ett prov kvar, stackarn, vilket betyder att han inte får mer än ett par dag ledigt innan nästa termin börjar på måndag. Själv får jag en hel vecka ledigt, och den veckan ska jag verkligen njuta av, tro mig!

Efter fikan gick jag och John på stan lite, och jag köpte med mig en del mer eller mindre nödvändiga saker som ni kan få se lite senare. Just nu ska jag ta mig något att äta. Jag har bara ätit en banan och en blåbärsmuffin idag... nu i eftermiddag har jag varit så upptagen med att tjafsa med hyresvärden att jag glömt bort att äta. Värmen här i huset fungerar bara ibland, vilket inte är så trevligt nu på vintern :/

Hörs senare!

Jag idag, i färgglada leggings :)


Studiehjälpmedel

Det var det här jag pratade om här om dagen då jag nämnde att jag köpt studiehjälpmedel:


De heter record cards, men britterna kallar dem revision cards, och de använder dem för att plugga inför prov. Jag frågade Natalie varför hon använde sig av kort och inte bara vanliga skrivblock, och hon förklarade att dels är det pga av vana (tydligen delas de ut i brittiska skolor inför prov), och dels är det för att om man skriver på kort tvingas man välja ut de viktigaste punkterna eftersom det inte får plats mycket text på varje kort.

Jag tycker det är lustigt hur en sådan sak kan vara standard i ett land och nästintill okänt i ett annat. Jag har i alla fall aldrig lagt märke till att svenskar går runt med en bunt revision cards när det vankas provskrivning. Roligt är det i alla fall att testa något nytt, och använder jag pennor med bläck i olika färger blir pluggandet ännu lite roligare. Nu är det förresten hög tid att jag fortsätter plugga! Imorgon är det dags för nästa prov...

Efterlängtad post

Minns ni Kevin Murphy-produkterna min frisör gav mig sist jag var där? De visade sig vara riktiga toppenprodukter, så för en vecka sedan beställde jag nya. De jag fick lämnade jag kvar hemma, som en liten present till mamma, då de ändå inte fick plats i resväskan när jag skulle flyga tillbaka till England.

Jag betalade extra för expressleverans när jag beställde produkterna, men inte fan kom de snabbt för det! De skulle kommit inom tre arbetsdagar, men kom alltså först idag, dvs en hel vecka senare. Som svensk är man inte van vid att få post på helgen, men här är det inte ovanligt att man får post även på lördagar. Jag har dock aldrig varit med om att det delas ut post på söndagar tidigare, så det var en väldigt trevlig överraskning när brevbäraren knackade på dörren idag :)

Damage Manager - instant heat shielding spray
Anti Gravity - oil free volumiser

Nu står de fint i hyllan bland mina andra stylingprodukter^^

Hälften av tentorna avklarade

Idag fick jag tvinga mig upp ur sängen tidigt för att hinna till skolan i god tid innan tio, då provet i Development of International Business började. Av något outgrundlig anledning fick vi skriva det i en gympasal, vilket jag tycker är rätt kasst med tanke på hur mycket pengar vi betalar och hur många byggnader fulla av föreläsningssalar universitetet har att tillgå. Men men, gympasalen till trots kändes provet helt OK det med, liksom det igår. Så nu är hälften av tentorna avklarade och det känns underbart skönt! Nu har jag dessutom fredag, lördag och söndag på mig att plugga inför de kommande två proven.

Det är ju lite synd att jag inte har mer tid att fira just nu, men vi firade i alla fall lite smått idag med födelsedagsfika på Costa. John kom och mötte mig efter mitt prov, och sen promenerade vi hem tillsammans. Nu är det alldeles strax läggdags för mig - jag är i desperat behov av en tupplur! Senare ska jag visa er vad jag köpte för studiehjälpmedel idag. Hej så länge!


Grattis John!

Min älskade pojkvän fyller 25 år idag :D

One down, three to go.

Första tentan är över - one down, three to go. Idag var det Consumer Behaviour, och jag svarade på frågorna gällande decision-making och attitudes. Det kändes inte så farligt, men jag önskar att jag hade haft med tid på mig. Det är krävande att skriva två uppsatser på två timmar.

Imorgon väntar tenta nummer två, i Development of International Business, och det provet har vi som tur är fått se i förväg och förbereda svar till. Jag får hålla tummarna för att det jag förberett faller läraren i smaken!

Imorgon är förresten en stor dag i dubbel bemärkelse; John fyller år, och vi firar elva månader tillsammans. Jag önskar verkligen att jag var ledig så att vi kunde fira med pompa och ståt, haha! Jag har lovat honom att så fort jag skrivit alla prov ska vi fira så det står härliga till, men imorgon får vi nog nöja oss med att gå ut och äta gott på puben :)


Morgonmys och lunchfika

För det allra mesta är det verkligen härligt att bo ihop. Ibland är det nästan lite för härligt, som i morse då jag gick upp, sminkade mig, fixade håret, åt frukost, klädde på mig, och sedan kröp ned under täcket igen och låg där i värmen och myste med min halvsovande pojkvän i nästan en timme. Tur att jag inte har ett fast schema just nu - det är så himla lätt att hamna i mysfällan!

Vid tiotiden satte jag mig på Costa och pluggade ett par timmar. Sedan gick jag till biblioteket där jag lämnade tillbaka böcker, kollade mailen, och pluggade lite till. Vid ett gick jag tillbaka till Costa för att fika med John. Det ska bli tradition det där med lunchfika, det har jag bestämt ;)

 

Mössan ska då alltid sabba frisyren. Jag är så trött på kylan!

En vaniljlatte, en blåbärsmuffin och en stor cappuccino

Jag längtar!

Åh vad jag längtar tills proven är över! Då kommer jag äntligen kunna glida runt här i Liverpool igen och göra (nästan) precis vad jag känner för, i alla fall en stor del av tiden. Det kommer bli så härligt. Lite lösa planer har jag redan med mina nya, härliga vänner; jag ska till exempel ut med Natalie och hennes korridorstjejer någon gång, och så har jag och Ryan pratat om någon form av gemensamt proven-är-över-firande.

På torsdag fyller John 25 år, och det ska givetvis firas ordentligt det med, så fort jag får tid. Vi planerar en dagstripp till Manchester på lördagen efter mitt sista prov; det blir nog att strosa runt på stan, och så ska vi försöka hitta någon fin restaurang att äta middag på. Det kommer bli toppen, det känner jag på mig!


Tentaplugg och klockköp

Anledningen till att jag är ovanligt tyst här på bloggen är att jag pluggar inför mina tentor. Idag gjorde jag mig både i ordning och lämnade huset - framgång! Jag gick till Costa där jag köpte mig en liten caffe latte, samt en körsbär&mandel-muffin som höll mig mätt och belåten medan jag pluggade konsumentbeteende.

Efter cafébesöket gick jag till bokhandeln och köpte en klocka. Den är sanslöst ful, men någon annan typ finns inte att köpa på skolområdet, så det fick helt enkelt bli en sådan. Jag använder vanligtvis mobilen som klocka, men man får inte ta med mobiler in i provsalen så jag anser mig behöva en "riktig" klocka (this particular one is pretty much a joke though...). Det gäller att hålla koll på tiden när man sitter där och skriver!

Här visas dagens datum^^


High Tech Lighter från Make Up Store

Jag kan inte påstå att jag har särskilt mycker erfarenhet av primers - den enda jag testat tidigare är en från Lumene som inte hade någon vidare effekt alls, i alla fall inte på mig. Men jag är väldigt intresserad av smink och vill gärna att det ska sitta hela dagen om jag lägger ner energi på det, så när jag läste om High Tech Lighter i Lindas sminkblogg kunde jag inte motstå att testa den.

Det är egentligen ingen primer, utan en highlighter, men enligt Linda fungerar den bättre än en primer för att få ögonskugga att sitta som berget, och jag kan inte annat än att hålla med. Den är hur bra som helst!

Fram tills alldeles nyligen använde jag sällan skuggor med mycket färg eftersom jag tycker det är så fult när skuggan lägger sig i vecket på ögonlocket efter några timmar, men nu har jag testat en massa olika skuggor, och inte en enda har lämnat sin plats när det applicerats över ett tunt lager High Tech Lighter. Skuggor från Make Up Store och Face Stockholm sitter bra även i vanliga fall, men med den här primern märks det knappt ifall de är av sämre kvalité heller, which is nice!

Idag gjorde jag en väldigt ljus sotning i ljusrosa, ljuslila och skimrande vitt:

 

När mina ögon inte längre är rödspräckta pga all läsning och dålig sömn tänker jag ta närbilder på ögonsminket, precis som Linda. Det blir ett kul litet kameraprojekt :)


Bra betyg och brutala block

Det blev en morgonpromenad idag, men snarare en påtvingad än en för skojs skull. Igår kväll frågade Natalie om jag tänkte gå på dagens revision session i International Business, som jag fullkomligt hade glömt bort, så det fick alltså bli en promenad till universitetet i morse. Det som var snö igår är numera slask, vilket är ännu mer obehagligt att gå i eftersom det så lätt läcker in i mina skor...

Efter föreläsningen gick jag och Natalie till Student Support Office i Management School och hämtade våra rättade business reports. Jag fick 64% på rapporten, vilket (liksom gårdagens betyg) är en 2:1, och därmed alldeles utmärkt. Så jag är glad idag med!

Vi hann med en fika på Costa med innan vi skiljdes åt, och efter det gick jag till bokhandeln som ligger på skolområdet och köpte ett par block på rea. Det ena ska jag skriva lecture notes i, och det andra får bli till tutorials och seminars. De är verkligen brutalt fula! I love them ♥

Kul att framsidan på det lilla blocket är tryckt uppochned...

Dagens skratt

Jag lade plugget åt sidan ett tag och satte mig i vardagsrummet och drack te med Annaël istället. Hon är väldigt lätt att prata med och har lätt till skratt, så än så länge känns det (lyckligtvis) bara bra att just hon flyttat in. Det är häftigt att vi delar uppfattning om britter och brittisk undervisning trots att vi kommer från så olika bakgrunder. Jag kom förresten just på att hon är lik Catherine Zeta Jones, och de var inte första gången hon hade hört det, så det måste stämma! Jag började tänka på det för att hon tyckte jag var lik Victoria Silvstedt, vilket kanske inte stämmer lika bra, haha! Men jag fick mig ett gott skratt i alla fall ;)


Perhaps if I grow some boobs and lips, and get some hair extensions? Nah, who am I kidding!?


I'm only in it for the cash

Jag älskar att lära mig saker, men avskyr verkligen att plugga när jag måste. Nu när jag egentligen borde läsa läroböcker 24/7 känns plötsligt andra tråkiga sysslor inte lika farliga. När jag har suttit här vi skrivbordet och antecknat i någon timma får jag nästan lust att diska eller städa badrummet - helt sanslöst! Most of the time I don't mind studying, but today I'm definitely only in it for the cash...

 

Om man kanske skulle tvinga sig ut på promenad imorgon bitti också? Få igång blodcirkulationen och andas lite frisk luft... inte för att jag tror att luften här är särskilt frisk, men ändå. Det känns som en bra idé :)


Grått och trist, men fortfarande Liverpool

Enligt vår hyresvärds man har det inte varit så här mycket snö i Liverpool på 40 år. Ni där hemma tänker säkert som vi, att det inte är särskilt mycket snö alls, men grått och trist är det i alla fall så det räcker och blir över. Jag tog några bilder på väg hem från universitetet, och den vägen jag går var riktigt grön och fin med massa träd och gräsplättar när vi flyttade hit, men nu ser den hur tråkig ut som helst:

Schysst väggdekoration på en universitetsbyggnad^^

På hemvägen passerar jag baksidan av sjukhuset, som ju är måttligt imponerande...

Såhär kan det se ut i Kensington på vintern

Varför ska alla snögubbar ha armar utstickandes strax över midjan?

Två parallellgator bort från vår gata. Sådana här huslängor finns det gott om i Liverpool!

Firar gör man bäst med fika!

Världen ler mor mig idag, mina vänner! Min snälle pojkvän tvingade sig upp ur sängen strax efter åtta för att göra mig sällskap till universitetet; jag skulle dit för att hämta ett grupparbete som nu blivit betygsatt. Snacka om att engelsmännen inte vet hur man hanterar snö - inget salt, ingen sand, ingen åtgärd alls. Bara massa is. Usch. Det tog rätt lång tid att traska bort till Management School.

Så, hur tror ni det gick? Well, med tanke på att det är absolut första gången vi skrivit en marknadsföringsrapport gick det strålande! 68% fick vi, dvs en überstark 2:1, och endast 2% från en 1st. 2% från högsta betyget är minsann inte illa första gången, jag är hur nöjd som helst!

På vägen hem stannade vi på Costa och firade med varsin caffe latte och en stor blåbärsmuffin som vi delade. Mycket mysig start på dagen :)

 



Blue

Idag har jag blå ögonskugga, dagen till ära. Och med dagen till ära menar jag mest att det här är en dag då jag inte behöver träffa folk. Jag har nämligen två blå skuggor i en palett från Rimmel (002 Ice Princess) så jag tänkte passa på att testa en isblå variant nu när det är fullt av snö och is ute. I den här delen av världen är det dessutom betydligt mer accepterat ha ha ljusblå skuggor, så I went all out, haha! Och matchade gjorde jag med ljusblå kjol. Blå och omatchad går inte an - någon måtta får det vara på galenskaperna ;)




P.S. Den som tar det här inlägget på stort allvar och skriver en lam kommentar kommer jag slå hårt och länge. För den som inte förstått det än kan jag tala om att man får ta det mesta jag säger eller skriver med en nypa salt, så följ mitt råd och gör det, snälla ni! D.S.

I'm kinda liking the idea...

Kanske hade de som en gång bodde här knaprat några roliga piller eller ätit lite svamp innan de började måla? Jag önskar att fler hus såg ut ungefär såhär, fast bättre. Tänkt vad rolig världen hade varit om det fanns fler rosa hus med gröna fönsterkarmar och gula staket!

 


Grattis Brain!

Jag och födelsedagsbarnet ♥

 

När jag växt ikapp ska vi fira big time på Jönköpings finare krogar, haha!

Humor i kyrkform

Det finns en hel del kyrkor här i Liverpool. Bara på vägen till puben (som ligger max 10 min bort) passerar vi tre stycken, och jag måste säga att de är rätt komiska allihop. Den gula skylten nedan är som gjord för "Bananer endast 19.90 kr/kg" tycker jag, men vad spelar layouten för roll när man sprider Guds ord?

 

"Miracles happen here Sunday 10.30am and 7pm" - och endast vid dessa tider?

"House of more than conquerers" - vanliga scousers också, eller...?

Plugg, TV-licenser och tjockismat

Det händer inte mycket i mitt liv just nu - jag pluggar mest. Och när jag inte pluggar köper jag TV-licenser. Det kom förbi en kille igår från TV Licensing och sade att nästa gång de kommer och knackar på tas den som öppnas dörren till rätten (och riskerar £1000 i böter), såvida vi inte köper en licens inom fem dagar. Så jag var så illa tvungen att köpa en; det spelar ingen roll om man använder TVn eller inte, laptops och mobiltelefoner kräver tydligen också licens eftersom man kan ta emot TV-sändningar i dem. Ännu knäppare är att det egentligen inte räcker med en licens för den här bostaden; licensen täcker bara ett kontrakt, dvs mig och John. Resten måste enligt lag köpa egna licenser, även om vi kollar på samma TV-apparat. Jag blir galen!

On the bright side så har jag och John varit och ätit gott på puben även idag, och jag passade på att inviga ett utav mina senaste Monki-fynd när vi gick dit:

Nya Monki-kjolen satt som en smäck!

John ute i snön, på gatan där vi bor

Jag på puben Wetherspoon

Fish and chips, onion rings, cheese and onion pasty & baked beans. Mums!

Back in England

Flygresan gick snabbt och smärtfritt, vi fick tag i våra resväskor så fort bagagebandet började rulla, och efter det tog vi första bästa taxi hem till Kensington. Vi var jättehungriga efter resan, men bestämde oss ändå för att gå till Tesco och handla innan vi gjorde något annat. Så, vi gick alltså och köpte mat så vi klarar oss ett tag, sedan gick vi och laddade gaskortet och elnyckeln med £20 var av våra egna pengar eftersom hyresvärden inte verkar särskilt intresserad av att förse oss med pengar nog att hålla huset varmt, trots att det ska ingå i hyran. Nästa stop var puben, men vi kom dit 20 minuter innan det mycket prisvärda fish and chips-erbjudandet började gälla (fish and chips + bröd och smör + te eller kaffe = £3.20) så vi tittade in på Lidl så länge. Lidl är ju... som det är, haha, men vi köpte med oss en burk rispudding som vi hoppas ska fungera som risgrynsgröt, samt en glödlampa. Jag säger bara det, att när killen i kassan på Lidl kollar på en som om man vore tragisk, då är det illa!

Efter maten gick vi hem och däckade i sängen, och när jag väl vaknade igen var det för sent att ringa hem och prata lite, så jag gick ut i vardagsrummet och pratade med den nya tjejen i huset istället. Hon heter Annaël, är 20 år, och kommer från Frankrike. Och visst, ett första intryck säger långt ifrån allt, men hon verkar som tur är jättetrevlig :)

Nu är det läggdags, godnatt!

Gammalt för henne, nytt för mig

Se vad jag hittade i mormors skattkista:


Hon fick det i konfirmationspresent för över 60 år sedan, och idag fick jag det av henne. Det kommer bli hur snyggt som helst till kavaj, leggings och kängor! Vänta ni bara så ska ni få se ;)

Tillbaka där allt började

Igår åkte jag upp till Linköping igen för att hålla John sällskap de timmar han inte jobbar. Jag mår bättre än jag gjort tidigare på lovet, men förkylningen och febern vill inte riktigt ge med sig. Tidigre idag låg jag fullt påklädd och med vinterjacka under täcket och frös så att det gjorde ont(!), och det är fanimig inte trevligt! Och när John samtidigt sitter vid skrivbordet i mjukisbyxor och t-shirt och verkar må hur bra som helst inser man verkligen att något inte står rätt till. Jag är så jävla trött på att vara sjuk att jag saknar ord! Att man inte ska få må bra en enda dag när man är "hemma"!

Igårkväll och idag har vi varit på besök en trappa ner, i Johns gamla korridor, och den är lika sunkig som alltid, haha! Jag vet att jag har beskrivit den horribla inredningen för Brain någon gång för länge sen, och tänkte  därför att jag kunde bidra med lite bildbevis (schyssta soffor va?):

 

 

Men jag har haft så roligt där med John och hans vänner att jag trivs bra ändå; det är riktigt mysig stämning där, och låter man bli att lyfta på soffkuddarna är det inte så farligt smutsigt heller, haha! Det brukade finnas två korridorsråttor (husdjur i bur alltså), en vit som hette Adolf och en svart vid namn Obama, men nu finns dessvärre bara Obama kvar i livet. Det är tråkigt, de var så söta tillsammans :)


Vad har du i din väska?


Långlunch med K.

Jag tänkte ta 12.39-tåget till Jönköping idag för att möta Kalle. Vid fem över halv skyndade jag fram på stationen här i Vaggeryd, på väg mot rätt spår. Jag var precis på väg nedför trappan när jag blev stoppad av en tant, som sade att jag inte behöver skynda mig så och att tåget kört på en älg. Det låter ju onekligen skumt, så jag kunde inte låta bli att tvivla ett par sekunder innan det ropades ut i högtalarna...

 

Det var bara att ringa pappa och be honom vända och hämta mig igen. I väntan på honom ringde jag Kalle. Snacka om att man känner sig dum när man säger: "Hej, jag är på Vaggeryds station nu, men jag kommer bli sen för tåget har kört på en älg...". Det låter ju som tidernas sämsta ursäkt, haha! Men sant var det. Som tur var körde pappa in mig, så jag kom dit i hyfsad tid ändå :)

 

Pappa släppte av mig vid hamnkanalen, och där hittade jag Kalle. Det blev en tur in på MQ, och sedan gick vi till Kaffebönan där vi åt lunch i form av varsin stor tacotallrik. Sedan visade Kalle mig hur man använder sig av ett gäng funktioner på min nya kamera. Toppen! Det var hur roligt som helst att träffas, och nästan lika roligt var det att våra glasögon är nästintill identiska:

 

 


Catfight

"What you lookin' at?"

"Oh no, you didn't!"

"You asked for it!"

"So... are we done here... or...?"

"Bastard."

For no particular reason

 


Besviken

Jag har inte mått bra alls sedan jag kom hem till Sverige. Först var jag jetlaggad (flygresan tog ju bara ett par timmar, men min totala hemresa tog ungefär ett dygn), sedan kom djävulsk mensvärk och tillhörande feber, och så fort det gick över har jag nu drabbats av en fruktansvärd förkylning och ännu mer feber. Jag har knaprat Ipren som en galning och tvingat mig upp de dagar jag haft planer spikade eller verkligen inte känt att jag kan stanna kvar i sängen, till exempel på nyår. Det är ingens fel att jag har mått kasst, men tröttheten har gjort mig tjurig och svår att ha att göra med, och det är inte meningen. Tänkte bara yttra det här, så att alla som haft oturen att märka av min tjurighet vet att jag är ledsen för det.

Visst har även jag mina dåliga sidor, och när de tittar fram är jag väl aldrig särskilt rolig at ha att göra med, men med handen på hjärtat kan jag i alla fall säga att jag oftast är rätt lätt att ha att göra med. Det var som min gode vän K. sade till en gemensam bekant för ett tag sedan "hade Sandra ogillat dig hade du vetat om det" (det är möjligt att han använde andra ord, men något i den stilen var det). Jag orkar för det allra mesta inte bemöda mig med att vara trevlig mot personer jag inte tycker om; jag kan svara artigt om de tilltalar mig, men det är ungefär så långt jag är villig att sträcka mig. Ställer jag en fråga är det för att jag är intresserad av svaret, ger jag någon en komplimang är det för att jag vill uttala att jag tänkte något positivt, och tackar jag ja till att träffa någon är det aldrig bara för att vara snäll. Och jag förväntar mig precis samma behandling av andra. Falsk vänskap ger mig ingenting, och vill du inte ha med mig att göra slipper du - jag överlever nog ändå, ska du se ;)

Resten av nyårsnatten

Vid elvatiden åkte jag och John in till stan, och traskade upp till Ola oh Sara. Vi stannade väl nästan en halvtimme innan vi alla åkte till Kvarndammen där det vankades livemusik och fyrverkerier. Det var mysigt och stå där och kramas i mörkret, trots att det var ett tiotal minusgrader ute...

När fyrverkerierna började tystna åkte vi hem till Sara igen. Jag passade på att läsa lite svenskt skvaller medan de kollade på en amerikansk serie jag inte minns namnet på, men som jag verkligen inte klarar av. Sedan blev det ett par avsnitt av en annan amerikansk serie och jag gillar, men som Sara inte tycker om, dvs Seinfeld. Haha, är det inte typiskt att man ska ha så olika smak? Vore smidigare om alla i ett sällskap älskade samma serie, och just den serien visas på TV medan man sitter där och umgås ;)

Efter ett par timmar åkte vi hem till Flugeby igen, men somnade gjorde vi inte förräm framåt morgonen. Sov gjorde vi hela dagen... frukost åt vi kl 17.15, ungefär. Sorgligt hur lätt det är att vrida på dygnet.

Nu blir det film. Godnatt!


RSS 2.0